Интерактивна работилница во седиштето на ФИФПРО

Во седиштето на Фифпро во Холаднија на 19 и 20 ти Фебруари се оддржа интерактивна работилница на која присуствуваа сите европски синдикати.Нашиот синдикат беше преставуван од Панче Ќумбев и Стојче Темелков.

На дводневната работилница преставниците на синдикатите имаа задача да ги престават своите клучни предизвици и приоритети.

На работилницата присуствуваа и преставници на УЕФА.