Годинешното гласање за најдобрите единаесетмина во светот на фудбалот WORLD 11 го започнавме со фудбалерите на ФК Ренова.

Годинешното гласање за најдобрите единаесетмина во светот на фудбалот WORLD 11 го започнавме со фудбалерите на ФК Ренова.